Tisztelt Látogató!
polgármester
Köszöntöm Önt Bakonysárkány honlapján!


Önkormányzatunk elkötelezett a választópolgárok széleskörű tájékoztatásában, ezért minden nyilvános információt igyekszünk megosztani önökkel, hogy munkánkba aktívan bekapcsolódhassanak.

Reményeim szerint falunkról minden lényeges adatot megtalál honlapunkon keresztül, de természetesen várjuk közösségünk tagjaitól észrevételeiket, javaslataikat, amelyekkel falunk életét, fejlődését elősegí­tik, szebbé-jobbá tehetik Internetes elérésünket!

Tisztelettel:

Ősz Ferenc polgármester

A 81-es út fejlesztése

Kedves Látogatók!

A Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a 81-es számú főút fejlesztésével kapcsolataban a következő felhívással fordult az útmenti települések vezetőihez és lakosaihoz:

Tisztelt Polgármester Úr!

A nemzetgazdaságnak és a térségében élőknek egyaránt érdeke fűződik a 81-es főút fejlesztéséhez. Annak érdekében, hogy az ezt célzó munkálatokra még a 2014 és 2020 közötti eu-s időszakban sor kerüljön, társadalmi mozgalmat indított a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara.
Kezdeményezzük a 81-es főút már régóta tervbe vett fejlesztését, négy sávra történő szélesítését.

A kezdeményezés bejelentésére 2015. február 10-én, vállalkozói fórumon került sor Móron, melyről részletesen olvashatnak a kamara februári lapjában: http://www.fmkik.hu/upload/fmkik/gk_februar.pdf

Mellékelten megküldjük a felhívást, melyhez aláírásával minden érintett lakos, vállalkozás, önkormányzat és gazdasági szervezet csatlakozhat. Ezúton kérjük szíves közreműködését abban, hogy a felhívást minél többen megismerjék, és aláírásukkal kifejezhessék csatlakozási szándékukat.

Köszönve együttműködését,

Radetzky Jenő
elnök

Sipos Éva
főtitkár

Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara
8000-Székesfehérvár, Hosszúsétatér 4-6.
Tel: +36-22-510-310, +36-22-510-339
E-mail: fmkik@fmkik.hu

/Az eredeti példány a Polgármesteri hivatalban írható alá. - szerk./