Tisztelt Látogató!
polgármester
Köszöntöm Önt Bakonysárkány honlapján!


Önkormányzatunk elkötelezett a választópolgárok széleskörű tájékoztatásában, ezért minden nyilvános információt igyekszünk megosztani önökkel, hogy munkánkba aktívan bekapcsolódhassanak.

Reményeim szerint falunkról minden lényeges adatot megtalál honlapunkon keresztül, de természetesen várjuk közösségünk tagjaitól észrevételeiket, javaslataikat, amelyekkel falunk életét, fejlődését elősegí­tik, szebbé-jobbá tehetik Internetes elérésünket!

Tisztelettel:

Ősz Ferenc polgármester

Kiadós eső várható

Kedves Látogatók!

Az alábbiakban a Katasztrófavédelem figyelmeztetőjét olvashatják:

Tisztelt Polgármester úr!

Tájékoztatom, hogy több időjárási modellszámítást is figyelembe véve a szerdára várható intenzív, kiadós csapadék mennyisége 5-40 mm között valószínű. A legtöbb csapadékra az Észak-Dunántúlon (kiemelten a Dunántúli-középhegységben), a főváros térségében, illetve az Északi-középhegységben számíthatunk. Ezeken a területeken nagy valószínűséggel megyénkénti átlagban 20 mm feletti csapadék valószínű, de ezen belül lehetnek olyan helyek is, ahol 30-40 mm közötti értéket mérhetnek majd.
A csapadék területi eloszlására vonatkozóan egy képét is mellékelem. Ezzel kapcsolatban érdemes megjegyezni, hogy más modellszámítások inkább az Észak-Dunántúlra jelzik a 30-40 mm közötti csapadékot.
Kérem, hogy a várható előrejelzés miatt készüljenek fel a kisvízfolyások hirtelen áradására, helyi vízkárok kialakulására.

Benye János nevében és megbízásából tisztelettel,

Stolczenberger Klára tű. főhadnagy
katasztrófavédelmi megbízott
Tatabányai Hivatásos Tűzoltóparancsnokság